Коларова: МОН приключи с условията за усвояване на структурните фондове

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Коларова: МОН приключи с условията за усвояване на структурните фондове

3220
на 03.11.2014
Коларова: МОН приключи с условията за усвояване на структурните фондове
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Екипът на МОН успя да приключи с 4-те предварителни условия, които бяха задължителни за усвояване на структурните фондове. Това заяви на отчетна пресконференция служебният министър на образованието и науката доц. Румяна Коларова.

препоръчано

Акцент в експозето й бе Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, която тя определи като изключително важна и определяща за бъдещето на страната. Основният ни ангажимент беше да не забавяме изпълнението на задачите, но и максимално да ускорим тяхното изпълнение, подчерта Коларова, която отбеляза, че сред основните приоритети на нейния екип е бил планът за действие за развитие на педагогическите кадри.

Следващото правителство трябва да продължи да работи върху стратегията за научни изследвания и стратегията за висше образование, те трябва да бъдат приети, подчерта тя. В сферата на професионалното образование ние развихме концепция, която трябва да бъде доразвита, допълни доц. Румяна Коларова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК