Краят на Киев дойде! Дянков ще ги консултира как се правят реформи

ЧАС ПИК

Краят на Киев дойде! Дянков ще ги консултира как се правят реформи

21018
на 22.02.2016
Краят на Киев дойде! Дянков ще ги консултира как се правят реформи
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Краят на Украйна дойде, след като стана ясно, че не кой да е, а самият Симеон Дянков ще ги консултира как се правят реформи. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Бившият български вицепремиер и министър на финансите е на работно посещение в Украйна на 22 и 23 февруари като част от международния екип от водещи икономисти, които консултират страната по програмата й за реформи.
Дянков ще изнесе публична лекция в Киевското училище по икономика на тема „Успехи и провали на реформите в България. Какво може да научи Украйна“. На 23 февруари той ще говори в Националния университет „Иля Мечников“ в Одеса за реформите в държавната администрация и прилагането на лустрационното законодателство.

На 23 февруари Дянков ще се срещне с Европейската бизнес асоциация в Украйна и представители на местния бизнес за обсъждане на предстоящите промени в данъчното законодателство на страната. Бившият български премиер ще бъде и водещ говорител на публични дебати в Киев и Одеса във връзка с реформите в данъчния сектор и държавната администрация.
„Украйна може да се поучи от българския опит, най-вече в данъчното законодателство и митническата реформа“, казва Дянков по повод на посещението си. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК