Кръв и ужас до Руски паметник! Две жени ранени в жестока катастрофа (снимки)

ЧАС ПИК

Кръв и ужас до Руски паметник! Две жени ранени в жестока катастрофа (снимки)

35218
на 29.10.2013
Кръв и ужас до Руски паметник! Две жени ранени в жестока катастрофа (снимки)

Последвайте ни в Google News Showcase

Две жени са пострадали след като лек автомобил "Рено" се е блъснал в маршрутка на Руски паметник в столицата снощи около 19:30 часа. Това съобщиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) пред ПИК.

препоръчано

Вследствие на катастрофата автомобилът се е забил в спирка на градския транспорт и е изкъртил таблото с разписанията на автобусите. Реното е спряло чак в рекламното пано на спирката.

От СДВР не уточниха пред ПИК къде са се намирали жените в момента на катастрофата - в маршрутката, в автомобила или на спирката. От снимка на колегите от "Булфото", които са били на мястото на инцидента обаче, може да се съди, че поне една от двете се е намирала на спирката, тъй като там има огромна локва кръв.

Едната от двете жени е с фрактура на крака и е хоспитализирана. Другата е с контузия на левия глезен и след преглед е била освободена от болницата.

"Реното по-скоро е закачило маршрутката", обясниха от СДВР. По първоначална иформация причина за инцидента е бил фактът, че на шофьора на автомобила му е прилошало. Засега няма данни той да е употребил алкохол. Образувано е досъдено производство по случая.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юни - Телците да очакват материални придобивки, заядливи колеги пречат на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юни - Телците да очакват материални придобивки, заядливи колеги пречат на Стрелците
ПИК TV x
САМО В ПИК! Диана Дамянова разкри подробности за охраната на политиците: Приятелка живее до дувара на Борисов, няма снайперисти. А защо пазят Атанас Атанасов, той е никой! (ВИДЕО) САМО В ПИК! Диана Дамянова разкри подробности за охраната на политиците: Приятелка живее до дувара на Борисов, няма снайперисти. А защо пазят Атанас Атанасов, той е никой! (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК