Лидерът на протестите Цветозар Вълков ще съди телевизия „Алфа”

ЧАС ПИК

Лидерът на протестите Цветозар Вълков ще съди телевизия „Алфа”

24519
на 10.01.2014
Лидерът на протестите Цветозар Вълков ще съди телевизия „Алфа”
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Цветозар Вълков, който е един от организаторите на протестите срещу властта, ще съди телевизия „Алфа”. Това съобщи самият той пред „Канал 3”. Вълков бе атакуван преди два дни след свое участие в предаването на Милен Цветков по Нова тв. Той и музикантът Виктор Стоянов бяха гости на Цветков, като решиха да се подиграят на Волен Сидеров, появявайки се с маски на лицето с образа на лидера на „Атака”.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Това вбеси депутати от партията на Сидеров, които щурмуваха Нова тв и започнаха да търсят сметка на Виктор Стоянов и Вълков.

Вчера Стоянов подаде жалба за агресията на атакистите. Цветозар Вълков пък ще съди телевизия „Алфа”, тъй като след този случай медията на Сидеров го засипала с омаскаряващи го репортажи, които опетнили името му. Според Вълков медията на партия „Атака” насажда омраза и дискриминация.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 105
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК