БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Министър Десислава Танева откри обновения крайдунавски парк в Тутракан

Само в ПИК
Министър Десислава Танева откри обновения крайдунавски парк в Тутракан
Автор: ПИК
Дата
Дата
3697
Коментари
0
Министър Десислава Танева откри обновения крайдунавски парк в Тутракан

Министърът на земеделието и храните Десислава Танева откри днес обновения крайдунавски парк на Тутракан. Реконструкцията е по проекта "Тутракан - модерна дестинация на риболовен туризъм, интегриран с история, традиции и изкуство".

Проектът е финансиран по оперативната програма за развитие на сектора "Рибарство" 2007-2013 г. по линия на местната инициативна рибарска група "Главиница - Тутракан - Сливо поле".

В последните дейности по проекта са инвестирани над 460 000 лева и са обхванати 18 декара паркова площ. Поставен е голям макет на плаваща мелница, която се възприема като символ на парка и връзка между миналото и настоящето на града. Направени са пешеходна и велоалея, а стара спортна площадка е преустроена в баскетболно и волейболно игрище с трибуни. 

Министър Танева е на среща със земеделски производители от региона и с граждани на Тутракан в залата на Общинския съвет.

Още по темата
Министър Десислава Танева ще посети Тутракан
Часовник
19:24
Министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще присъства от 12.30 часа на официалното откриване на Крайдунавския парк в Тутракан, съобщиха от пресцентъра на министерството....
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще ги разрешите с толерантност от ваша страна.
ВИП рожденици
Нидал Алгафари
Нидал Алгафари
режисьор, продуцент
Става на: 52 години
Светослав Гаврийски
Светослав Гаврийски
финансист, бивш управител на БНБ и министър на финансите
Става на: 69 години

Един мъж отива при врачка, а тя му казва:
– Вие сте женен, в заможно семейство с две деца.
– Грешите. Имам три деца.
– Вие грешите.