Младен Червеняков: БСП ще върне пушенето в заведенията

ЧАС ПИК

Младен Червеняков: БСП ще върне пушенето в заведенията

13725
на 01.01.1970
Младен Червеняков: БСП ще върне пушенето в заведенията
Автор:   ПИК

България ще има правителство след 23 дни, заяви в Монтана водачът на листата на Коалиция за България в района Младен Червеняков.

По думите му новият кабинет ще бъде съставен с мандата на БСП, но в него ще влязат представители на парламентарни и извънпарламентарни партии. Освен това той ще има експертен характер и ще бъде правителство на националното съгласие. 

Според Червеняков една от първите мерки, които 42-ото Народно събрание трябва да предприеме, е да промени закона за забрана на тютюнопушенето. „Забраната няма да бъде премахната тотално, но ще се върнем към помещения за пушачи и непушачи в заведенията", допълва социалистът.

„ГЕРБ трябва час по-скоро да надмогнат чувствата си, да върнат мандата, за да продължи процедурата по-нататък, която да доведе до ново правителство", каза още Младен Червеняков. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 38
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК