Млад мъж опита да подпали автопарка на чичо си

Крими

Млад мъж опита да подпали автопарка на чичо си

4884
на 17.06.2014
Млад мъж опита да подпали автопарка на чичо си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

24-годишен жител на Димитровград бе задържан след опит да запали автомобилите на чичо си, съобщи ОД на МВР - Хасково. 44-годишният собственик на фирма забелязал завчера следобяд, че племеникът му залива с моторно масло паркираните в двора на дружеството возила явно с намерение да драсне клечката, пише "24 часа".

препоръчано

Той подал сигнал до органите на реда, които задържали младежа. Според наши източници готволият аутодафето имал психични отклонения. Образувано е досъдебно произвоство за палеж, уточняват от пресцентъра на МВР - дирекцията.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК