Мъжете искат само 3 неща в леглото

Бомба

Мъжете искат само 3 неща в леглото

19729
на 04.03.2017
Мъжете искат само 3 неща в леглото
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Според данни на американски изследователи, въпреки редовния полов живот, много жени и мъже не се чувстват удовлетворени от него. Оказва се, че голяма част от тях не се чувстват добре в кожата си. Специалисти в областта твърдят, че еротичните филми имат своя принос за това. Мъжете остават с усещането, че не могат да се справят достатъчно добре в леглото и трябва да удвоят усилията си. Жените, от друга страна, се притесняват за начина, по който изглежда тялото им.

препоръчано

Важно е да не забравяме, че порнофилмите не отразяват реалността и могат да ни накарат да се чувстваме неудовлетворени от сексуалния си живот.

Размиването на ролите в съвременните отношения между мъжа и жената също може да доведе до нерешителност в спалнята, тъй като в сексуален план все още има очакване мъжът да ръководи.

Много мъже не знаят как да балансират между тези роли и смятат, че от тях се очаква непрекъснато да са на разположение в леглото, което им пречи да се отпуснат. Какво обаче искат мъжете, което се притесняват да споделят?

1. Инициирай секс

Не е нужно жената да скача върху партньора си всеки път, щом той влезе в стаята, но поставяне на ръката му върху бедрото си или предприемане на първата стъпка, докато той се съблича вечер, са жестове, които ще бъдат оценени. Те отнемат от напрежението върху мъжа и поставят любовната игра на друго ниво.

2. Облечи тази рокля

Гласенето специално за него показва, че жената желае да го впечатли, което го успокоява и го кара да се чувства по-мъжествен и по-уверен в себе си.

3. Мъжете искат да чуят какво харесва тяхната партньорка

Ето един парадокс – колкото по-улегнали се чувстваме във връзката, толкова по-трудно става да говорим за секс. Причината е, че залозите са по-високи. Не искаме да нараним чувствата един на друг.

Затова е препоръчително дамите да бъдат позитивни и да споделят със своя партньор какво им харесва и какъв биха искали да бъде следващият ход.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК