НДК с нови шефове

ЧАС ПИК

НДК с нови шефове

44767
на 17.11.2014
НДК с нови шефове
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Националният дворец на културата е с нови шефове.

препоръчано

Министърът на културата Вежди Рашидов е освободил днес  като членове на Съвета на директорите на Националния дворец на културата Антоанета Желязкова, Велислава Кръстева, Веселина Минчева, Олга Манолова и Пени Раева и избра за нови членове на Съвета на директорите Валентин Кръстев, Диана Русанова, Камен Кирилов, Оли Груева и Райна Гегова.

Министър Рашидов е взел решение за промяна в Съвета на директорите на НДК в качеството си на упражняващ правата на държавата в еднолично акционерно дружество с държавно участие в капитала „Национален дворец на културата - Конгресен център София” ЕАД - София, посочват от културното ведомство.

Промяната предстои да бъде вписана в Търговския регистър.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК