НЕВИЖДАН СКАНДАЛ! Шефът на "Агромах" се изгаври грозно с премиера Борисов пред Краси Радков и фолк певеца Константин (ШОКИРАЩО ВИДЕО 18+)

НАЙ-ВАЖНОТО

НЕВИЖДАН СКАНДАЛ! Шефът на "Агромах" се изгаври грозно с премиера Борисов пред Краси Радков и фолк певеца Константин (ШОКИРАЩО ВИДЕО 18+)

418979
на 30.08.2016
НЕВИЖДАН СКАНДАЛ! Шефът на Агромах се изгаври грозно с премиера Борисов пред Краси Радков и фолк певеца Константин (ШОКИРАЩО ВИДЕО 18+)
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Невиждан скандал се разигра преди дни в симитлийското село Черниче и потресе цялата околия за поне година напред! Шефът на мощния благоевградски строителен консорциум „Агромах” Методи Бачев се изгаври пошло и позорно с премиера на България Бойко Борисов пред очите на стъписаните жители на селото и куп ВИП гости на кукерски събор, сред които и актьорът Краси Радков и фолк звездата Константин.

препоръчано

Главно действащо лице в чутовната и скандална гавра бе и друг присъстващ - кметът на Симитли Апостол Апостолов.

Градоначалникът стана неволен свидетел на обидите към премиера, макар да бе избрал да не седне на масата на тартора Методи Бачев, който плащаше целия масраф и бе организирал ложата за големци около себе си. Вероятно подразнен от факта, че Апостолов не сяда до него или пък че наскоро прокуратурата обяви, че чрез кухи фирми строителната група "Агромах" е ощетила бюджета с 14 млн. лв. и бе проверявана от ГДБОП и Националната агенция за приходите, изведнъж Бачев се изцепва скандално с гнусен цинизъм на сексуална тематика по адрес на Борисов и Апостолов.

Нечуваната гавра е заснета от "Пиринско.ком", които са публикували видеото на сайта си. 

От кадрите става ясно, че след като се гаври словесно с премиера, позорната сценка продължава с изпълнение на Краси Радков. Актьорът влиза в ролята на Борисов, която редовно играе в "Шоуто на Слави", и изпълнява желанието на Бачев за още невиждани унижения.

Публичното гаврене с премиера втрещило всички присъстващи и мигом повечето гости побързали да се изнесат от масата на Бачев, потресени от поведението му. От миналия петък, когато е бил традиционният курбан-събор на селото до днес, никой не смеел да разговаря по темата.

Най-шокиращото от всичко обаче било, че скандалното изказване станало пред очите на трима представители на органите на реда, които били „специално ангажирани” да охраняват меропирятието, пише още "Пиринско.ком".

„Това е не подигравка с властта, това е гаврa, абсолютна издънка”, подмятали те.

Стряскащото изказване от страна на Методи Бачев оставило с отворена уста и шоумените Краси Радков и Константин, които били поканени лично от него да веселят съборяните. Въпреки това впоследствие актьорът влязъл в ролята на премиера и направил кеф на големеца, който му броил пачките.

Шокиращото за местните е и, че Методи Бачев се хвалел в района, че е един от най-приближените хора на Борисов, с който обича да играе карти и тенис. Консорциумът му пък е построил почти всички пътища в благоевградския регион, а освен това редовно бизнесменът присъстваше на откриване на магистрали и ремонти на трасета в компанията на премиера и министър Лиляна Павлова.

Вероятно обаче сега е ядосан, че на 10 март тази година под ръководството на Специализираната прокуратура, разследващи от ГДБОП, подпомагани от служители на НАП извършиха претърсвания и изземвания на 1 млн. евро от търговското дружество „Агромах“ ЕООД, както и „Пътища Пловдив“ АД, двете с основен предмет на дейност строителство.

С ползвано данъчно предимство от страна на големите строителни фирми, щетата за фиска за една година и половина е 14 млн. лева избегнат за внасяне ДДС, обяви прокуратурата. При извършване на процесуално-следствените действия в базата на „Агромах“ ЕООД в района на Благоевград, служителка от дружеството се е опитала да изнесе в сак сумата от около 1 000 000 евро, това бе посочено в съобщението от Специализираната прокуратура.

През последните години името на Методи Бачев нашумя около поредица от скандали, сбиване в дискотека и арести за неизпълнение на полицейски разпореждания и груби обиди към представителите на органите на реда, които твърдят, че са наричани „курчовци“. „Ей, нещастници, вие ли ще ми кажете къде да се движа, курчовци такива“. „Ще платя и пак ще ви вчерня живота, какви сте вие“, произнасял се Бачев и не пропускал да коментира близките си отношения и с премиера, и с министър Лиляна Павлова.

 

Бачев с министър Лиляна Павлова

Шефът на Агромах с премиера

Бачев гуляе на скандалното парти с Константин и Краси Радков

Ирина Бокова трета в надпреварата за ООН снимка 2

Ирина Бокова трета в надпреварата за ООН снимка 3

Ирина Бокова трета в надпреварата за ООН снимка 4

 

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК