Невролог: Шумахер ще остане в будна кома завинаги

ЧАС ПИК

Невролог: Шумахер ще остане в будна кома завинаги

24624
на 23.01.2014
Невролог: Шумахер ще остане в будна кома завинаги
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Михаел Шумахер ще остане във вегетативно състояние, дори ако се събуди от изкуствената кома, в което е поставен вече близо месец. Това разкри професор Жан-Марк Огрогозо Пилето от университета в Бордо.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Според професора по неврология автомобилният състезал е в безсъзнание прекалено дълго време и по всяка вероятност ще загуби ума и разсъдъка си.

Той е с опасност да прекара остатъка от живота си във вегетативно състояние – да будува с отворени очи, но без възприятие за околния свят.

Това е поредната мрачна прогноза за Михаел Шумахер, идваща не от лекуващите го доктори в болницата в Гренобъл, а от знайни и незнайни специалисти по цял свят.

Медиите често прибягват до подобни експертни мнения в дните, в които няма никаква нова информация за състоянието на 7-кратния световен шампион, а трябва да се създават новини. Шумахер продължава да бъде в изкуствена кома, а състоянието му остава стабилно, но с опасност за живота.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 105
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК