Нешка Робева: Ванга блъскаше по масата от яд, че сме влезли в НАТО

ЧАС ПИК

Нешка Робева: Ванга блъскаше по масата от яд, че сме влезли в НАТО

264403
на 04.08.2013
Нешка Робева: Ванга блъскаше по масата от яд, че сме влезли в НАТО
Автор:   ПИК

Не се чувствам като боклук, макар че съм крайно лява, коментира треньорката по художествена гимнастика

Леля Ванга много се ядоса, че влязохме в НАТО. Това каза Нешка Робева в предаването на Карбовски по ТВ7. Треньорката по художествена гимнастика била навремето на посещение при предсказателката.

препоръчано

Не бях виждала толкова ядосана леля Ванга, тя започна да блъска по масата. Каза, че САЩ няма да ни помогне, обясни Нешка Робева.

Любопитното е, че Ванга почина доста преди да влезем в НАТО и не е ясно как така се е ядосала за нещо, което не се е случило.

Нешка Робева коментира и протестите. „Не знам какво значи червени боклуци. И аз съм лява, и то крайно лява, но не се чувствам като боклук. Не бива да се поставят всички под един знаменател”, каза още Робева.

Тя изрази съжаление, че енергията на протестите не е била канализирана за промяна на системата, така че да спрат да се възпроизвеждат пороците на сегашния модел.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Тичането за здраве в града може да бъде опасно Тичането за здраве в града може да бъде опасно
ПИК TV x
САМО В ПИК! Режисьорът Сашо Морфов репресира актьори и ги изхвърля от спектакли, защото са герберски боклуци (ШОКИРАЩО ВИДЕО) САМО В ПИК! Режисьорът Сашо Морфов репресира актьори и ги изхвърля от спектакли, защото са "герберски боклуци" (ШОКИРАЩО ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК