Нешка Робева: Ванга блъскаше по масата от яд, че сме влезли в НАТО

ЧАС ПИК

Нешка Робева: Ванга блъскаше по масата от яд, че сме влезли в НАТО

297673
на 04.08.2013
Нешка Робева: Ванга блъскаше по масата от яд, че сме влезли в НАТО
Автор:   ПИК

Не се чувствам като боклук, макар че съм крайно лява, коментира треньорката по художествена гимнастика

Последвайте ни в Google News Showcase

Леля Ванга много се ядоса, че влязохме в НАТО. Това каза Нешка Робева в предаването на Карбовски по ТВ7. Треньорката по художествена гимнастика била навремето на посещение при предсказателката.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Не бях виждала толкова ядосана леля Ванга, тя започна да блъска по масата. Каза, че САЩ няма да ни помогне, обясни Нешка Робева.

Любопитното е, че Ванга почина доста преди да влезем в НАТО и не е ясно как така се е ядосала за нещо, което не се е случило.

Нешка Робева коментира и протестите. „Не знам какво значи червени боклуци. И аз съм лява, и то крайно лява, но не се чувствам като боклук. Не бива да се поставят всички под един знаменател”, каза още Робева.

Тя изрази съжаление, че енергията на протестите не е била канализирана за промяна на системата, така че да спрат да се възпроизвеждат пороците на сегашния модел.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК