Отнемат бебето на нашенка в Англия - таткото гледал порно

СВЕТЪТ ДНЕС

Отнемат бебето на нашенка в Англия - таткото гледал порно

33948
на 02.05.2013
Отнемат бебето на нашенка в Англия - таткото гледал порно
Автор:   ПИК

Жената се бори да си върне рожбата, на 11 юли ще я види за последно

Последвайте ни в Google News Showcase

Властите в Питърбъро, Великобритания, отнеха бебето на българка заради неморално поведение на бащата. Социалните служби научили, че той гледа сайтове с порнографско съдържание в присъствието на рожбата си. Мъжът работел като шофьор.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

За наклонностите му научила първа съпругата му Елисавета Попова, която отглеждала малката Меган. Бебето сега е на годинка и три седмици. Елисавета споделила за заниманията на бащата с акушерката, която идвала на посещение в дома им заради момиченцето. Тя пък алармирала полицията. Социалните извели от дома майката и бебето и ги поверили на приемно семейство, забранявайки на Елисавета всякакви срещи с мъжа й.
Тя обаче направила гаф - видяла се с него, понеже той заплашил със самоубийство. В последвалото дело по случая мъжът дошъл в залата и признал на съдията за срещата. Това преобърнало живота на майката и детето. Социалните взели Меган. Елисавета призовала да й върнат рожбата и предложила тя да бъде отглеждана у нас от бабата и дядото. Британските власти командировали експерт в България. Дамата, натоварена със задачата да проучи имат ли възможност родителите на Елисавета да гледат бебето, се върнала с доклад, че това е невъзможно. Анкетата, която провела, нагазвала дълбоко в миналото на семейството, което отгледало три деца.

Междувременно полицията иззела компютъра от дома на бащата, за да разследва дали таткото участва в мрежа за детска порнография, но компрометиращи данни не били открити. Въпреки това властите постановили, че детето ще бъде дадено за осиновяване. Елисавета ще се види с Меган за последен път на 11 юли от 15 до 16,30 часа. След това ще получава по две формални писма годишно, с които ще бъде уведомявана за състоянието на дъщеря си. Делото за Меган ще е на 14 май. Във Фейсбук хиляди се присъединяват към групата "Да помогнем на Меган да се върне при майка си".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК