Плевнелиев: След броени дни ще бъдат открити няколко фабрики

Политика

Плевнелиев: След броени дни ще бъдат открити няколко фабрики

6055
на 05.06.2013
Плевнелиев: След броени дни ще бъдат открити няколко фабрики

Последвайте ни в Google News Showcase

Държавата трябва да подкрепя младите хора, които искат да хванат бизнеса с двете си ръце и да опитат. Това заяви президентът Росен Плевнелиев на откриването на младежки бизнес форум „Изгряващи звезди”, на който са представени ученически и студентски компании, предаде Агенция „Фокус”. Президентът призова младите хора – „да опитват, пак да опитват, всички заедно да опитваме, защото това ни прави хора”.

препоръчано

„Бъдещето на една нация се измерва с това какво правят младите хора в една страна – какво правят, какво са научили, но и дали искат да опитват”, подчерта президентът. Той даде пример с това, че след броени дни ще бъдат открити няколко фабрики в страната, като средната възраст на предприемачите на тези фабрики и складове е под 30 години.

„Те получиха образование, опитваха и днес вече могат да строят своите фабрики в България. Всички те видяха и бяха подкрепени от една нова по-различна България”, отбеляза Росен Плевнелиев. По думите му - „големите хора никога не чакат ябълката сама да падне от дървото и да кажат „Еврика”. „Хиляди млади предприемачи се раждат в България и намират своя път. От днес за утре обаче не може, но в рамките на десет години например промяната е възможна - промяна за добро. Промяна, която поставя България на добро място”.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО) Любен Дилов пред ПИК TV: Уж реномираната кантора на Лена е произвела дърводелско изделие за Корал?! Все едно да обереш къща и да си изпуснеш личната карта вътре (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК