Племенникът на Плевнелиев е бил в реанимация заради наркотици

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Племенникът на Плевнелиев е бил в реанимация заради наркотици

12025
на 17.11.2014
Племенникът на Плевнелиев е бил в реанимация заради наркотици
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Инцидентът от октомври с племенника на президента не е първи. На 23 юли 2011 година той бе приет в реанимацията на МБАЛ-Благоевград, след като бе пушил канабис и консумирал халюцогенни гъби, пише БГНЕС.

препоръчано

Племенникът на президента Росен Плевнелиев е нарушил закона, съобщиха от пресцентъра на полицията в Благоевград, цитирани от БГНЕС.

"Във връзка с публикации в местни и национални медии и постъпила в ОДМВР-Благоевград жалба от г-н Станислав Плевнелиев за упражнено спрямо него насилие, неоснователно задържане и отказ да осъществи контакт с посочено от него лице или адвокат, в ОДМВР-Благоевград е назначена комисия за извършване на проверка по случая.

В хода на проверката е установено, че във връзка с нарушение на ЗДвП, на г-н Станислав Плевнелиев правомерно е съставен акт за административно нарушение по ЗДвП. Поради неизпълнение на полицейско разпореждане и съзнателно пречене на полицейски орган да изпълнява задълженията си по служба, на г-н Станислав Плевнелиев е съставен акт по ЗМВР, за което е доведен в 01 РУП-Благоевград. Лицето не е привеждано в помещение за задържане, като административното оформяне на необходимите документи е осъществено в кабинет на 01 РУП-Благоевград, след което лицето незабавно е освободено.

При извършената проверка не са събрани данни за неправомерна употреба на физическа сила и помощни средства от страна на полицейските служители извършили задържането и оформили документите, както и от други полицейски служители на 01 РУП-Благоевград.

Жалбата е счетена за основателна в частта на ограниченото право на г-н Станислав Плевнелиев да уведоми член на семейството за задържането му.

Жалбата е неоснователна във всичките й останали части.

В хода на проверката за допуснати други нарушения на служебната дисциплина по чл. 200, ал.1, т.12 и чл.199, ал.1, т.5 от ЗМВР, на двама дежурни полицейски служители на ОДМВР-Благоевград, предстои да бъдат наложени дисциплинарни наказания", гласи съобщението от пресцентъра на ОД МВР-Благоевград.

За 4 години стаж зад волана Станислав Плевнелиев има наложени 6 акта. Един за шофиране след употреба на алкохол, за което свидетелството му за правоуправление е отнето за срок от 6 месеца. Останалите актове са за превишена скорост, за управление на МПС без годишен технически преглед, управление на МПС като неправоспособен и два за неправилно паркиране. Освен това на името на 22-годишния Станислав Плевнелиев са наложени 5 фиша за други по-дребни нарушения на ЗДП.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК