Пожарникарят застрелял майка си, защото не занесла чаша с вода на сина му

ГОРЕЩО

Пожарникарят застрелял майка си, защото не занесла чаша с вода на сина му

4634
на 17.11.2014
Пожарникарят застрелял майка си, защото не занесла чаша с вода на сина му
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Психиатрична експертиза, назначена от прокуратурата, ще разкрие дали пожарникарят-убиец Петър Илиев е бил вменяем, докато е стрелял по майка си Надежда си и сина си Любен. Със сигурност обаче той е бил напълно трезвен, когато е натиснал спусъка. Това разкриха от държавното обвинение, цитирано от "Стандарт".

препоръчано

"Петър е изпаднал в силна депресия. В подобно състояние най-малкото нещо е способно да предизвика силна агресия спрямо близките му", заявиха полицейски психолози. След като се е предал в полицията, станало ясно, че Петър не е действал под въздействието на алкохол или други опиати, заявиха вчера от СДВР.

55-годишният бивш пожарникар Петър Илиев застреля първо майка си Надежда (79 г.). След това стрелял и срещу сина си Любен, който лежи прикован инвалидизиран след неуспешна операция на гръбначния стълб. Драмата се разигра около 2:00 ч през нощта срещу събота в кв. "Кумарица" на Нови Искър край София.

Петър, който е разведен с жена си Ани, издържал болния си син със своята пенсия и тази на майка си. Синът Любен оцелял, но е приет в "Пирогов" с тежка травма на черепа. Лекарите продължават да се борят за живота му, съобщиха от болничното заведение.

Според разпита в полицията Петър първо се скарал с майка си Надежда. Свадата избухнала заради нещо съвсем тривиално - кой да занесе чаша вода на Любен. Петър побеснял, че трябва да стане от леглото.

След няколко разменени реплики с майка си взел законно притежавания пистолет като пенсионер от МВР и прострелял смъртоносно жената в главата. След това застрелял и сина си, който обаче оцелял. 


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК