Полицаи от Сливен иззеха 10 080 къса контрабандни цигари

Крими

Полицаи от Сливен иззеха 10 080 къса контрабандни цигари

3448
на 10.05.2014
Полицаи от Сливен иззеха 10 080 къса контрабандни цигари
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицаи от Сливен иззеха 10 080 къса контрабандни цигари, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Сливен.

препоръчано

Вчера сутринта, при провеждане на специализирана операция по безопасност на движението, в района на Дамарски мост в град Сливен, полицейски служители на УП-Надежда забелязват лек автомобил „Опел Векра”, за който имат информация че превозва стоки без акцизен бандерол. При опита да бъде спрян и проверен автомобилът променя посоката си на движение и прави опит да избяга. Полицейските служители тръгват след него и след кратко преследване автомобилът е спрян.

При проверката в автомобила са намерени и иззети 504 кутии цигари без акцизен бандерол от различни марки, предназначени за продажба. Цигарите са намерени в две от пътничките в автомобила – 34-годишната М.Й. и 36-годишната И.Ч. Срещу тях е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.234 от Наказателният кодекс.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за втория ден на май - Раците си печелят врагове, трудности очакват Девите
ПИК TV x
Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО) Проф. Антоанета Христова с ЕКШЪН ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Служебното правителство ще управлява дълго! ГЕРБ налага цензура на алтернативите на сглобката в трите основни телевизии (ВИДЕО)
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК