Предизборен скандал в Благоевград - БСП вдигна незаконна шатра

ЧАС ПИК

Предизборен скандал в Благоевград - БСП вдигна незаконна шатра

6149
на 05.09.2014
Предизборен скандал в Благоевград - БСП вдигна незаконна шатра
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Със скандал започна предизборната кампания в Благоевград. В четвъртък БСП постави предизборен павилион и подиум пред сградата на централата си, където довечера трябваше да се даде старт на кампанията, пише "24 часа".

препоръчано

Оказа се обаче, че времената постройка е незаконна и кметът Атанас Камбитов нареди да бъде премахната. Само една нощ остана павилионът на моста над р. Бистрица и днес преди обед работници, наети от партията, започнаха да го разглобяват доброволно, за да не се налага принудително събаряне.

"Подадохме искане до общината за поставяне на шатрата още преди двайсетина дни. Вчера питахме в кметството да почнем ли монтажа и оттам ни увериха, че може да работим, защото до края на деня ще издадат разрешение. Оказа се, че са ни подвели", каза вторият в листата на БСП д-р Владимир Пандев.

"Това е временна постройка, масивна и голяма и е незаконно вдигната. БСП имат искане за поставяне на много по-малка шатра и не на това място, а на двайсетина метра оттук, от другата страна на сградата, където е офисът им", каза зам.-кметът Антоанета Робева, която донесе на място заповедта за принудително събаряне.

Допълни, че павилионът, сложен на моста, пречел на евентуално минаване на пожарна и линейка при някакъв инцидент. "Ами, ако пламне централата на БСП, пожарникарите няма как да стигнат до нея, защото пътят им е препречен от самите социалисти", допълни зам.-кметът.

 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК