Протестиращи вложители в КТБ се опитаха да нахлуят в парламента!

ЧАС ПИК

Протестиращи вложители в КТБ се опитаха да нахлуят в парламента!

8168
на 27.10.2014
Протестиращи вложители в КТБ се опитаха да нахлуят в парламента!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Двама от протестиращите вложители в КТБ се опитаха да влязат в сградата на Народното събрание. Протестът се провежда пред сградата на НС, където се провежда първото заседание на 43-тото Народно събрание. В района на НС има засилено полицейско присъствие.

препоръчано

Полицията не допусна протестиращите да влязат и те се насочиха към задния вход на парламента, където разговаряха с охраната, за да попитат дали ще бъдат допуснати вътре, където да поискат обяснение във връзка с казуса с КТБ.

Охранителят заяви, че протестиращите не могат да бъдат допуснати в Народното събрание и че за да имат такива искания, трябва да изчакат да бъде избран нов министър-председател. Някои от лозунгите на протестиращите са: „Върнете доверието в банките”, „БНБ срещу България” и „Стоп на кражбата”, като скандират „Мафия”. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 65
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК