Проф. Атанас Мангъров: Три грипни вируса ще ни атакуват, но все са познати

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Проф. Атанас Мангъров: Три грипни вируса ще ни атакуват, но все са познати

5939
на 03.11.2014
Проф. Атанас Мангъров: Три грипни вируса ще ни атакуват, но все са познати
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Три грипни вируса ще ни атакуват през тази зима, но все са познати. Става въпрос за Свински грип и щамовете Тексас и Масачузетс.

препоръчано

Това обяви пред Би Ти Ви проф. Атанас Мангъров.Той разкри още, че всяка година има по нещо ново в грипа, който го прави по-различен. „Ваксините са добро нещо за предпазване от грип, но трябва да се знае, че всяка година има по нещо ново, което е извън общо познатите ваксини. Когато вълната дойде и хората започнат да се струпват на едно място, тогава има най-голям риск да се заразите”, обясни още той. 

Попитат какво мисли за предпазните маски, които в последно време хората използват, за да се предпазят, той каза, че това е добър начин, но е важно да се знае, че маската трябва да се сменя на 30 минути.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК