Първанов и младежи ще поднесат цветя на съветски паметник

ЧАС ПИК

Първанов и младежи ще поднесат цветя на съветски паметник

6864
на 02.05.2015
Първанов и младежи ще поднесат цветя на съветски паметник
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Георги Първанов, президент на Р България (2002-2012) и председател на ПП АБВ, заедно с представители на младежката организация на партията, ще поднесат венец и цветя на паметника "Альоша" в Пловдив на 3 май (неделя) в 9:30 часа.Това анонсираха от пресцентъра на формацията.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

В 10:30 часа в зала „Съединение“ на Историческия музей в Пловдив ще се проведе младежка кръгла маса на тема: „Никой не е забравен и нищо не е забравено".

Организатори на събитието са Градски съвет на АБВ-Младежи в Пловдив. Участници в дискусията ще бъдат Георги Първанов, Нина Найденова - председател на АБВ-Младежи и членове на Изпълнителния съвет на младежката организация.

Дискусията е част от поредицата от национални кръгли маси, на които се дискутират важни въпроси за България и младежта. Тя е посветена на 70-годишнината от участието на българската армия в заключителната фаза на Втората световна война през 1944-1945 г.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция Митници :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО) ПИК TV! Скандал в комисията за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" :Бойко Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти Стефан и Марин Димитрови (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК