БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПЪРВО В ПИК! ВМРО сезира Цацаров за ДОСТ и Лютви Местан до минути

Само в ПИК
ПЪРВО В ПИК! ВМРО сезира Цацаров за ДОСТ и Лютви Местан до минути
Автор: ПИК
Дата
Дата
9401
Коментари
7
ПЪРВО В ПИК! ВМРО сезира Цацаров за ДОСТ и Лютви Местан до минути

Всеки момент ВМРО ще сезира главния прокурор Сотир Цацаров за противоконституционните изявления на лидера на ДОСТ Лютви Местан, че в България трябва да бъде признато етническо турско малцинство.

Воеводите на Красимир Каракачанов призоваха обвинител №1 да започне разследване срещу отцепилия се от ДПС политик, подстрекателските му изявления и партията му, но тъй като това не се е случило до този момент, партията внася сигнал до Цацаров с искане случаят да бъде разследван.

Напиши коментар »
(7)
1
Ако има такова малцинство, то ще бъде признато, независимо от вашите желания!!! Нищо не зависи от България, решенията се вземат другаде! Браво на Местан!!!
2
3
ВМРО играят по свирката на Местан, с тези си действия дефакто го правят значим и му дават възможност за медийни изяви.На всичкото отгоре го превръщат в мъченик и пръв защитник на малцинствата.
4
В България има милионна малцинствена група турци...факт е...какво.има да се крие този въпрос...Местан е напълно прав...какво.искат псевдопатриотите които денонощтно.насаждат етническа злоба,омраза,расизъм в обществото ни
5
Този заслужава бесилоh6rr
6
През септември 2007 година от публикуваните документи на Комисията по разкриване на досиетата става ясно, че Лютви Местан е сътрудник на Трето управление (военно контраразузнаване – ВКР) на Държавна сигурност в периода 1979 – 1981 година, действал в качеството на агент под псевдонима „Павел“.[6][7][8][9] През лятото на 2008 година Лютви Местан е обвиняван в намерение да премахне българския като официален език в България. Причина за това става фактът, че в качеството си на председател на Комисията по образование и наука представя пред парламента законопроект на правителството, според който се отменя т. 4 на чл. 16 от Закона за народната просвета („Държавните образователни изисквания се отнасят за: ... 4. усвояването на книжовния български език
7
няма един милион турци , цигане може и ма регион с помаци , които са българи по кръв това е пошла манипулаця на турския агент местан , а преди това е бил агент на комунистите и доносничел срещу братята си турци и нашите турци вече са извън българия и не раждат
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

“Имате на разположение 5 мин…. Остават ви още 4мин. и 99 сек.”
(Военен)