ПЪРВО В ПИК! Мистерията с Митьо Очите е разкрита: Несебърският бос лежи в Онкологията (СНИМКИ)

ТЕМА

ПЪРВО В ПИК! Мистерията с Митьо Очите е разкрита: Несебърският бос лежи в Онкологията (СНИМКИ)

84972
на 28.06.2016
ПЪРВО В ПИК! Мистерията с Митьо Очите е разкрита: Несебърският бос лежи в Онкологията (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Димитър Желязков е стабилизиран, но на моменти не разбирал къде е

Последвайте ни в Google News Showcase

Митьо Очите е откаран в Онкологията в София, разкри първо ПИК. Несебърският бос ще продължи лечението си в столичната специализирана клиника. Причината е апаратурата с която разполага лечебното заведение, разкриват пред медията ни специалисти. Именно там са най-добрите уреди за пълна диагностика, от които Митьо Очите има нужда в момента. 

препоръчано

Припомняме, че снощи около 2 часа реаномобилът, с който несебърският бос пътувал за столицата, е спрял пред столична клиника, а охраната на Митьо Очите не е позволила на журналистическия екип да го снима.

Причината, заради която Желязков е транспортиран от бургаската болница в столицата, е свързана с тежък урологичен проблем. Последната информация за състоянието му бе, че той е стабилизиран, но на моменти не разбирал къде е.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Снощи Митьо Очите бе докаран в софийска болница, под засилена охрана от неговите приближени и до днес се пазеше в пълна тайна мястото, където бургаският мафиот ще продължи своето лечение, но ПИК разкри местонахождението му

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена - ето какво я очаква всяка зодия в празничния ден
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 53
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК