ПЪРВО В ПИК! СТРАШЕН СКАНДАЛ! 15 секретни биологични лаборатории на САЩ открити на територията на Украйна!

СВЕТЪТ ДНЕС

ПЪРВО В ПИК! СТРАШЕН СКАНДАЛ! 15 секретни биологични лаборатории на САЩ открити на територията на Украйна!

32662
на 24.08.2017
ПЪРВО В ПИК! СТРАШЕН СКАНДАЛ! 15 секретни биологични лаборатории на САЩ открити на територията на Украйна!
Автор:   ПИК

Епидемията от редки заболявания, връхлетели страната, може да се дължат на вируси, пуснати преднамерено

Последвайте ни в Google News Showcase

Хакерската група "Кибер Беркут" твърди, че през 2009 г. на територията на Украйна са били открити 15 биологични лаборатории, работещи под ръководството на американските спецслужби.

препоръчано

"Епидемиите от редки заболявания, които потресоха Украйна през последните години, може да са предизвикани от "банално изтичане" от съоръженията в тези лаборатории. Този вариант обаче е малко вероятен, отчитайки високото ниво на квалификация на американските специалисти. По-скоро заразите са били пуснати преднамерено и са били част от изпитанията на модификациите на бойните вируси с цел тяхното официално одобрение и усъвършенстване", се казва в разследването, публикувано на официалния сайт на групата cyber-berkut.org.

В същото време хакерите твърдят, че официално всички биологични лаборатории функционират със знанието на Министерството на здравеопазването на Украйна, но секретните работи с биологическите препарати се провеждат под егидата на Пентагона. 

Хакерите подчертават, че дейността на лабораториите се координира от неправителствени организации, в частност от Украинския научно-технически център (УНТЦ) и Международния институт по ХИВ, СПИН и туберкулоза (IHATI), които се занимават с "разпределянето на американските пари и финансирането на секретните програми".

Като потвърждение на своите думи "Кибер Беркут" превежда личността на Елиът Пърлмън, оглавяващ IHATI, който всъщност е бил изпратен в Украйна от Разузнавателното управление на САЩ още през 1991 г.

Превод: ПИК 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 8 май - денят е нервен за Близнаците, успехите намигат на Лъвовете САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 8 май - денят е нервен за Близнаците, успехите намигат на Лъвовете
ПИК TV x
Доц. Стойчо Стойчев С ТОП ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Минимум шест партии в следващия парламент, може и осем! Възраждане, ДПС и ППДБ в битка за второто място (ВИДЕО) Доц. Стойчо Стойчев С ТОП ПРОГНОЗА пред ПИК TV: Минимум шест партии в следващия парламент, може и осем! "Възраждане", ДПС и ППДБ в битка за второто място (ВИДЕО)
ново
Днес: 80
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК