Радан отсече: Русия означава бедност и разврат, Европа е богатство и добро образование

Здравко Димитров

Радан отсече: Русия означава бедност и разврат, Европа е богатство и добро образование

22953
на 19.03.2014
Радан отсече: Русия означава бедност и разврат, Европа е богатство и добро образование
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

„Кримската криза разкри истинските намерения на управляващата коалиция БСП-Атака-ДПС/Бареков и на подкрепящите я "обществени" и "медийни" кръгове:
Властта и антуражът ѝ налагат образ на България не като част от единна и силна Европа, а като посредник. Като "ничия земя" на "търговия с политически целувки" между Русия и ЕС (сякаш не сме в ЕС...).” Това пише лидерът на ДСБ и Реформаторския блок Радан Кънев във Фейсбук.
За да се оправдае този силен завой, се лансират Путинските пропагандни клишета за Европа като земя на безбожници, "педерасти", бюрократи и упадък. По същество това е атака срещу установените от българската конституция свободи, в полза на въображаем свят на морал и сигурност, осигурен от руския самодържец.
Нищо по-далеч от истината: Русия и нейната периферия са терен на бедност, корупция, неравенство и разврат, във всеки смисъл на думата.

Европа е общност на строги правила, на широки свободи, на значително богатство, на добро образование, здраве и непознато в човешката история дълголетие”, пише още Кънев.

препоръчано

Според него - българският избор е или пълноценно участие в тази общност, или битие на пиратска република на контрабандата, мутрите и проституцията, във всеки смисъл на думата.
„Българските граждани нямаме проблем с този избор - ние искаме свобода, добри доходи, честни правила, равенство пред закона, учение и здраве. Въпросът е този избор да не налага преминаване на държавни граници”, заключава водачът на ДСБ.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 май - възможни финансови загуби за Телците, непредвидени трудности за Стрелците
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Чичото на Кирил Петков с горещи версии какво може да се е случило при катастрофата със загинал край Аксаково (НА ЖИВО) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Чичото на Кирил Петков с горещи версии какво може да се е случило при катастрофата със загинал край Аксаково (НА ЖИВО)
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК