Разврат! Тийнейджъри консумират любовта си пред училище в Русе

ЧАС ПИК

Разврат! Тийнейджъри консумират любовта си пред училище в Русе

73432
на 24.03.2014
Разврат! Тийнейджъри консумират любовта си пред училище в Русе
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Възмутена гражданка на Русе е изпратила писмо до редакцията на сайта Dunavmost.bg, в което разказва, че е видяла ученици да извършват полов акт пред местно училище.

препоръчано

Ето и разказът на русенката в писмото, информира "Петел".

"Здравейте. Както други хора, искат да разкажат техните истории в новинарските сайтове, за да намерят сензация. Аз не съм от тях. Просто искам да докажа, че нашите децата се развиват в грешна посока. На 21.03.14г. видях в обедните часове около 11:00ч. - 11:30ч, тийнейджъри да се тракат /да правят секс/ пред собственото си училище.

Първоначално, като ги видях ми се изврати, но отидох до магазина пред училището и после започнаха да се смучат, натискат и това ми придаваше изварщение. Учениците преминаха на т.нар орален секс.

Според мен, трябва да се инсталират камери на двора в училището, за да може да се следят учениците.

Училището е ОУ ВАСИЛ АПРИЛОВ - ГР. РУСЕ. Но не искам да преминавате в лоши коментари срещу училището. Там съм учила. Дисциплината е добра. Материалната база е чудесна. Но в момента щом се стига до дисциплината, хигиената и какво ли не. Децата не пазят самото си учебно заведение".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Виктор Димчев начерта ТРИ ВАРИАНТА за правителство след изборите: ППДБ ще трябва да обясняват на избирателите си за коалициите с мафията (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Виктор Димчев начерта ТРИ ВАРИАНТА за правителство след изборите: ППДБ ще трябва да обясняват на избирателите си за коалициите с мафията (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК