РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Зетят на Христо Стоичков - милионер! Ето как ще храни Мика и детето им

ЧАС ПИК

РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Зетят на Христо Стоичков - милионер! Ето как ще храни Мика и детето им

77407
на 07.06.2016
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Зетят на Христо Стоичков - милионер! Ето как ще храни Мика и детето им
Автор:   ПИК

Айк Рамадан управлява компания за отдаване на луксозни коли под наем в Маями

Последвайте ни в Google News Showcase

Айк Рамадан, мъжът, който тази есен ще се сроди официално с най-великия футболист на България Христо Стоичков, не се оказа случаен. Избраникът на Мика Стоичкова, която освен всичко друго очаква и дете от него, върти бизнес за милиони долари, показа проверка на ПИК.

препоръчано

Зетят на Камата притежава компания в Маями, чиято основната дейност е съсредоточена в отдаването под наем на луксозни автомобили. "Лукс Айк Лимо" осигурява на заможни клиенти транспорт и ескорт с коли от възможно най-висок клас. В автопарка на компанията фигурират джипове "Кадилак Ескалейд", лимузини "Ауди", "Ламборгини Галярдо" и друга марки спортни коли.

За годеника на Мика Стоичкова работят няколко души, основно изискване към които е да владеят няколко езика - английски, турски, испански, а от скоро и български. Освен услуги към бизнес клиенти, Айк Рамадан предлага и услуги "Дринг енд драйв" - колите му могат да бъдат наемани за безопасно и комфорно прибиране след купони с много алкохол. 

В официалния сайт на "Лукс Айк Лимо" изрично са изброени всички видове услуги, при които луксозните джипове могат да бъдат на разположение на клиентите - ергенски и моменски партита, сватбени тържества, ВИП-събития, транспорт за фирмени и корпоративни партита...

За бъдещия зет на Христо Стоичков се знае, че е роден в Шумен, като преди доста години семейството му е емигрирало зад Океана. Очевидно през това време им е потръгнало, за да може към настоящия момент любимият на Мика да управлява подобен бизнес. Само един чисто нов джип "Ескалейд" с всички екстри достига 200 хиляди лева, коментират авто специалисти. 

В семейство Стоичкови пък били възхитени и очаровани от амбициозния си зет. Не е тайна, че лично Камата е избрал Айк за мъж на голямата си щерка. Самата Мика признава, че баща й я запознал със своя фаворит. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за Гергьовден - успехите намигват на Телците, Стрелците пълнят джобовете
ПИК TV x
Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО) Георги Харизанов ексклузивно пред ПИК TV: 6 или 7 партии влизат в парламента. ГЕРБ бият с много (ВИДЕО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК