Реформаторите: България да направи свой енергиен проект

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Реформаторите: България да направи свой енергиен проект

4509
на 18.08.2014
Реформаторите: България да направи свой енергиен проект
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Правителството да предприеме бързи мерки за проекта "Южен поток" и проектът да бъде спрян, призоваха на пресконференция от Реформаторския блок. Зам.-председателят на блока Димитър Дечев, заяви, че енергийната зависимост на България от Русия трябва да бъде прекратена и има конституционни механизми служебното правителство да прекрати строителството на "Южен поток".

препоръчано

Той предложи България, с или без помощта на Европейския съюз, да направи свой енергиен проект. По думите това е възможно да стане с подкрепата на чуждестранни инвеститори. Председателят на предизборния щаб РБ Божидар Лукарски заяви, че формацията подкрепя мерките на вътрешния министър Йордан Бакалов за осигуряване на честни и прозрачни избори.

По думите му обаче служебният кабинет трябва да вземе мерки за това, че в последните дни на кабинета "Орешарски" по места са сменени ръководствата на полицейски управления. Лукарски се усъмни, че това е направено с цел улесняване на търговията с гласове. По думите някои от тези кадри са свързани с хора от криминалния контингент.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК