Румен Овчаров: Искам лидерът на БСП да е жена. В партията цари пълен хаос

ЧАС ПИК

Румен Овчаров: Искам лидерът на БСП да е жена. В партията цари пълен хаос

7952
на 19.07.2014
Румен Овчаров: Искам лидерът на БСП да е жена. В партията цари пълен хаос
Автор:   ПИК

Социалистът вероятно ще подкрепи Корнелия Нинова, макар че засега предпочита да запази мълчание

Последвайте ни в Google News Showcase

Корнелия Нинова е най-вероятният лидер на Румен Овчаров за лидер на БСП. "Име няма да каже. Аз фаворит нямам. Ще разберете кого ще подкрепя едва на конгреса, дотогава ще мълча. Но подкрепям жените в политиката. Нека да се опитаме и ние да намерим една жена, която да свърши работа и вече е доказала, че може да я свърши", каза в ефира на Нова телевизия Румен Овчаров. За думите на Кирил Добрев, че предпочита жените в друга роля, а не като лидери, той каза: "Има всякакви нюанси в политиката, особено по нашите географски ширини."  Въпросът е не апаратни игри да назначат предсeдател на БСП. А да надделее разумът, според Овчаров. Според него в БСП цяри пълен хаос.

препоръчано

"Ако искаме България да остане нормална държава, трябва веднага да се действа. Най-после правителството трябва да си подаде оставката. Повече то няма какво да направи. Нито пък Пламен Орешарски, нито някой друг се е вчепкал до такава степен във властта, че да не си подаде оставката. 

На предстоящите избори няма нищо ново. Бойко Борисов е стар играч. Бареков вече също става такъв. Единствената новина може да дойде от БСП. Ако успее да е отърси от желанието без Станишев да се кара по станишевски", поясни Овчаров.

Проблемът с КТБ можел да се реши веднага и то по законов начин. Нямало нужда от специален закон за тази банка. Но някой трябва два каже защо затваряме банката преди да сме запознали с параметрите. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК