Само в ПИК! Сретен Йосич обяви 1 000 000 евро за главата на Бойко

ЧАС ПИК

Само в ПИК! Сретен Йосич обяви 1 000 000 евро за главата на Бойко

123812
на 18.07.2013
Само в ПИК! Сретен Йосич обяви 1 000 000 евро за главата на Бойко
Автор:   ПИК

Гангстерът иска екзекуцията на лидера на ГЕРБ от затвора

Злокобен слух пълзи из криминалните среди. Международният гангстер Сретан Йосич, който излежава присъда в Белград, е обявил сензационната награда от 1 млн. евро за главата на отколешния си враг Бойко Борисов.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Твърди се, че „въдичката” е била пусната още преди няколко месеца сред криминалния контингент на няколко балкански държави и бивши руски републики. Няколко разузнавателни централи са засекли раздвижването и са се активирали.

Само преди дни Борисов официално призна, че се страхува от Сретан Йосич, който му е обявил смъртна присъда, а сега вече дава и конкретна сума за екзекуцията.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV: Тошко Йорданов: В следващото Народно събрание трябва да оправим тъпотиите в Конституцията (ВИДЕО) ПИК TV: Тошко Йорданов: В следващото Народно събрание трябва да оправим тъпотиите в Конституцията (ВИДЕО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК