САМО В ПИК И "РЕТРО"! Сгодената Златка Райкова с чужд мъж (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

САМО В ПИК И "РЕТРО"! Сгодената Златка Райкова с чужд мъж (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

125168
на 28.06.2018
САМО В ПИК И РЕТРО! Сгодената Златка Райкова с чужд мъж  (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Сензацията в последния сезон на "Като две капки вода" Златка Райкова май е напът да поднесе сензации и в личния си живот. Сексбомбата, която само преди няма и два месеца се сгоди в национален ефир, бе изловена от фотографите на "Ретро" с чужд мъж.

препоръчано

Това се случи преди дни, когато плеймейтката и останалите звезди репетираха за финала на имитаторското шоу. Преди да се скрие зад стените на сградата, в която участниците в "Капките" подготвяха хореографиите си, сгодената Златка се срещна с мистериозен, добре сложен, около 35-годишен мъж.

На пръв поглед изглежда съмнително Райкова да си урежда срещи с някого, с когото изневерява на годеника си, точно пред репетиционната зала и за капак - посред бял ден. Но пък откровеното ѝ интимничене с непознатия мачо подсказва, че двамата не са просто приятели, засекли се случайно. Златка и брадясалият мъжага си бъбриха пред сградата, а лежерното държане за ръце премина в нежни докосвания, те от своя страна прераснаха в прегръдки - Русата Златка притисна в силиконовите си обятия непознатия и за финал настъпи кулминацията: страстна целувка.

По време на флирта годежният пръстен, с който ММА боецът Георги Валентинов предложи брак на Златка, блещукаше от безименния ѝ пръст.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Радев връчи третия мандат на ИТН - хората на Слави го върнаха на мига. Президентът: Започвам срещи с потенциалните служебни премиери (СНИМКИ) ГОРЕЩО В ПИК TV! Радев връчи третия мандат на ИТН - хората на Слави го върнаха на мига. Президентът: Започвам срещи с потенциалните служебни премиери (СНИМКИ)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК