САМО в ПИК! Линейка се появи пред стадион "Васил Левски"! Дългия излъга феновете си и в интернет, хората платиха 5 лева, а сайтът на "Шоуто на Слави" се бъгна за концерта! (обновена+снимки)

ЧАС ПИК

САМО в ПИК! Линейка се появи пред стадион "Васил Левски"! Дългия излъга феновете си и в интернет, хората платиха 5 лева, а сайтът на "Шоуто на Слави" се бъгна за концерта! (обновена+снимки)

156865
на 25.09.2015
САМО в ПИК! Линейка се появи пред стадион Васил Левски! Дългия излъга феновете си и в интернет, хората платиха 5 лева, а сайтът на Шоуто на Слави се бъгна за концерта! (обновена+снимки)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Гаврата на Слави Трифонов с българските фенове продължава с пълна сила.

препоръчано

Концертът на Дългия вече тече, но хиляди души продължават да седят пред входовете на стадион "Васил Левски" и не могат да се насладят на шоуто, въпреки че са заплатили сериозни суми за билети.

Пред входовете се появи и линейка, която не стана ясно за къде е пътувала.

Бесни фенове на Слави алармираха пред ПИК, че освен на стадиона, гаврвата се случва и в интернет. Хиляди души са си платили по 5 лева, за да гледат концерта през сайта на "Шоуто на Слави", но той се бъгна и няма как да се проследи събитието.

"Платих си 5 лева, а не мога да гледам концерта, още много хора ми се обадиха да ми кажат, че сайтът се е развалил. Какво е това отношение. Ограбиха хиляди българи", оплака се пред медията ни младеж, който се е "набутал" с вездсесъщите 5 лева.

Очаквайте подробности!!!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 85
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК