Само в ПИК! Туристическа пирамида завлече стотици клиенти с над 1 млн. лева

ЧАС ПИК

Само в ПИК! Туристическа пирамида завлече стотици клиенти с над 1 млн. лева

32249
на 01.10.2013
Само в ПИК! Туристическа пирамида завлече стотици клиенти с над 1 млн. лева

Вместо да видят Рим, измамените клиенти на компанията ще ходят в полицията

Последвайте ни в Google News Showcase

Нова туристическа компания е измамила стотици столичани за сума надхвърляща 1 млн. лева. Това разкриха пред ПИК част от потърпевшите.

препоръчано

"Закупихме 4-дневна екскурзия до Рим за цена от 1200 лева. Офертата беше изгодна, включваше престой в тризвезден хотел в центъра на италианската столица и самолетните билети за двама души. След това изведнъж се оказа, че екскурзията не само няма да се състои, но и няма да си получим обратно парите, които сме внесли и за които имаме касови ордери", разказа пред ПИК млада жена, която е ужилена от компанията.

 

Нейният съпруг отишъл да потърси обяснение за неприятната ситуация в офиса на "Лозано Турс" офис на столичната улица "Коломан 1", но той бил опразнен - както обикновено правят класическите мошеници.

На телефона на фирмата вече отговаря една жена, която повтаря като папагал, че е нова и не може да помогне на завлечените от фирмата клиенти.

"Случаите като нашия са многобройни. Ще сезираме полицията и прокуратурата за действията на мошениците от "Лозано Турс", заканиха се потърпевшите. Чрез медията ни те искат да предупредят останалите жертви на компанията да не бъдат измамени повторно.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата седмица - понеделникът е труден за Лъвовете и носи проблеми на Водолеите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден от новата седмица - понеделникът е труден за Лъвовете и носи проблеми на Водолеите
ПИК TV x
Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: Пеевски отвява Кирил Петков и Костадинов на вота. Променкаджиите влизат в печална битка с БСП за четвърто и пето място (ВИДЕО) Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: Пеевски отвява Кирил Петков и Костадинов на вота. Променкаджиите влизат в печална битка с БСП за четвърто и пето място (ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК