Само за жени! 7 забавни неща, които може да правиш на тъмно

Бомба

Само за жени! 7 забавни неща, които може да правиш на тъмно

7530
на 04.05.2017
Само за жени! 7 забавни неща, които може да правиш на тъмно
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Знаеш ли, че докосваме телефоните си почти 3000 пъти на ден? Кога неусетно станахме толкова заявисими от тях? Не ти ли се иска понякога просто да излезеш от мрежата и известно време да си офлайн? Ако искаш да си починеш от социалните медии и други технологични разсейвания, изключи светлините и пробвай някое от нашите предложения ...на тъмно!

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

1. Кой иска маска?

 

Ако си толкова обсебена от грижата за кожата, тогава разбираш защо това е първата точка от нашия списък. Избери любимата си маска за лице, запали няколко свещи и си организирай СПА ритуал в домашни условия!

2. Дали не е време за подремване?

Възрастта е само число и няма причина да не можеш да си го напомниш! Ние никога не слушаме, но сънят е от съществено значение за нашето здраве. Докато спим, всички клетки в нашето тяло се ремонтират!

3. Вземи дълга и успокояваща вана!

Нека си го кажем направо - с натоварения график едва ли имаш време да поглезиш тялото си през седмицата. Разтвори соли, добави ароматно масло и отвори бутилка вино. Няма нищо по-хубаво да останеш за момент в собствената си компания.

4. Разхождай се гола.

Очевидно е, че можеш да направиш това и на светло, но ако все още не се чувстваш уверена, да ходиш гола, докато е напълно тъмно, може да те накара да преодолееш несигурността си.

5. Време за йога.

Дори да си начинаеща, има нещо супер успокояващо в това да правиш йога в тъмното. Чувстваш се по-малко забележима и изложена на критика, дори от себе си.

6. Мастурбирай.

Загаси лампите и разгледай и опознай тялото си!

7. Пусни си музика и танцувай така, както никога не си го правила!

Разкърши се, никой не те гледа!

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ В ПИК TV! Приключиха лидерите на ППДБ с ТОВА ИЗКАЗВАНЕ в парламента (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК