Села в Монтанско останаха без връзка със света

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Села в Монтанско останаха без връзка със света

2171
на 05.09.2014
Села в Монтанско останаха без връзка със света
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В няколко села около Община Георги Дамяново има проблеми заради дъжда, който продължава и в момента. Проблем създават водите, които идват от планините, съобщи Нова телевизия.

препоръчано

„Десет населени места са без ток, едно без вода и седем села, които са откъснати и са без транспортна връзка”, заяви Дилян Димитров, кмет на Община Георги Дамяново. 

По думите му от снощи работят екипи и на пожарната и на Гражданска защита, за да се възстанови връзката с тези населени места.

„Около 2 метра вода минават по пътя, който води към Монтана”, обясни още кметът.  Според него проблемът е в силния водосбор от планината. В района няма язовири, които да са прелели.  

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК