Сензационно! Руски учен показа снимка на душата, която напуска тялото! (видео)

ВИДЕО

Сензационно! Руски учен показа снимка на душата, която напуска тялото! (видео)

157513
на 09.07.2015
Сензационно! Руски учен показа снимка на душата, която напуска тялото! (видео)
Автор:   ПИК

Вие вероятно сте виждали момента на смъртта, изобразен във филми или по телевизията – духът напуска физическото тяло, пише lifebg.net.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Но знаете ли, че този холивудски трик, в действителност, е базиран на научни теории?

Руският учен Константин Коротков твърди, че може да снима момента, в който човешкият дух напуска тялото след смъртта, използвайки уред, наречен биоелектрографска камера. Коротков, който преподава физика в Държавния технически университет в Санкт Петербург, Русия, е известен със своите пионерски изследвания върху полето на човешката енергия.

Във видео, което беше публикувано в YouTube от HumansAreFree.com, Коротков обяснява как той вярва, че душите на хората никога не оставят на Земята, и могат да се видят във фотографски изображения.

Затова следващия път, когато се получи странна „грешка“ във вашата снимка, просто не забравяйте, че това може да е дух, дошъл на специално посещение.

Доста откачено, нали ?! Вижте снимката, за която се твърди, че е направена в момент на настъпване на смъртта!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК