Синът на Аня Пенчева влюбен в гимнастичка

Гост

Синът на Аня Пенчева влюбен в гимнастичка

159449
на 30.05.2013
Синът на Аня Пенчева влюбен в гимнастичка
Автор:   Ретро

Последвайте ни в Google News Showcase

Държавата може да се тресе от скандали, политически интриги и правителствена жега, но криза в абитуриентския жанр няма. Деца на знаменитости се открояват и в тазгодишната реколта изкласили гимназисти. Най-известният спортист сред тях е Ангел Караньотов, звезда в супермото, трикратен европейски шампион. Синът на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов спести излишни вълнения на семейството около бала, като реши да бойкотира „правилата“ за строг лъскав костюм и вратовръзка. В голямата вечер той се открои с  маркови дънки, спортна блуза и маратонки. Негова дама бе приятелката му Стела – една от надеждите на художествената ни гимнастика, в която е лудо влюбен. Ангел и Стела са най-красивата двойка, единодушни бяха присъстващите на бала.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

 

Караньотов-младши завърши спортното училище „Ген. Владимир Стойчев“ и е любимец на учители и съученици. В момента той обмисля къде да продължи образованието си.  В неговата фамилия учението е на почит - сестра му Петя завърши в Лондон и е известна тв водеща, а братовчедките му Славея и Йоана имат по две висши. Една от специалностите, към които Ангел проявява интерес, е социологията. Веднага след бала абитуриентът отиде да прегърне баба си в Троян и да и благодари за грижите. „След като родих Ачи, го „подарих“ за известно време  на мама и на сестра ми, които много ми помагаха. Помня, че веднъж зет ми се обади и каза: Идвайте да си го взимате, защото започна да ми вика „татко“, през смях разказва Аня Пенчева.      

 

Малка черна рокля и изящно златно бижу - подарък от мама и татко, бе абитуриентският тоалет на красивата Йоана – дъщерята на Ернестина Шинова и Андрей Слабаков. Артистичната двойка винаги е признавала, че Йоана е най-сериозният човек в семейството. Тя влезе с отличен успех в Националната природо-математическа гимназия, без да ходи дори на частни уроци. Йоана  учи задълбочено биология и химия, защото ще кандидатства медицина. Неотдавна пък сервира на родителите си решението да специализира неврохирургия, а защо не и патоанатомия. „Тихо, спокойно, ще слушам музика и ще ям сандвичи, докато правя аутопсии“ – казва с усмивка Йоанна, която явно прилича на баща си по черното чувство за хумор.    
С ръст от 182 см г-ца Слабакова никога не е и помисляла за кариера на модел. Обяснява дистанцирането си от арт средите със сценичната треска, която се проявява и сега при изпити. Държи приятелят й да е умник. 

На 29 май по червения килим на живота тръгва и синът на певицата Петя Буюклиева – Тони. За абитуриентския си бал младежът избра стилен италиански черен костюм с папийонка. Тъй като завършва Американския колеж в София с отличие, го очакват скъпи награди. Една от тях е последен модел лаптоп, разкрива гордата майка. Петя издава, че синът й е приет в четири водещи университета – във Филаделфия, Бостън, Ню Йорк и Германия. В крайна сметка ученолюбивият младеж избрал да остане в Европа. Насочил се към биотехнологиите и генетиката, защото в тях е бъдещето. “Щастлива съм, че реши да учи в Германия, защото Америка е много далеч. Не мога да си представя, че ще го виждам само веднъж годишно”, въздъхва певицата. Освен с науката Тони радва родителите си и с успехи в музикалното поприще. Свири на пиано, китара, бас китара композира песни, пише стихове. На всичкото отгоре е и отличен певец. Дори вече е направил няколко дуета с гласовитата си майка. Но както се казва – кръвта вода не става. 

Възпитаник на Американския колеж е и синът на журналистката Цветанка Ризова - Георги. За разлика от майка си, чийто живот е преминал пред камери, младежът не обича показността, но пък вече е направил своя избор в живота. Наесен Георги заминава за Англия, където ще учи в елитен университет. След бала Георги е решил да разпусне с приятели на екскурзия в близка страна. Цветанка и съпругът й ще финансират пътуването на абитуриента, което ще бъде техният подарък за амбициозния младеж.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за понеделник - Меркурий продължава да е ретрограден, Близнаците изправени пред взимането на важни решения САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за понеделник - Меркурий продължава да е ретрограден, Близнаците изправени пред взимането на важни решения
ПИК TV x
Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: ПП и ДБ ще са големите потърпевши на тези избори, защото показаха цялата си алчност и .... Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: ПП и ДБ ще са големите потърпевши на тези избори, защото показаха цялата си алчност и ....
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК