Спасители от "Гражданска защита" извадили ръката на жена, заклещена до над лакътя, от тоалетната

ЧАС ПИК

Спасители от "Гражданска защита" извадили ръката на жена, заклещена до над лакътя, от тоалетната

13168
на 29.12.2015
Спасители от Гражданска защита извадили ръката на жена, заклещена до над лакътя, от тоалетната
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Прогнозата за рязко застудяване мобилизира екипите на "Гражданска защита". Спасителите молят да се съобразяваме с обстановката, когато тръгваме на път. И още - да не злоупотребяваме с времето им, като подаваме абсурдни сигнали.

препоръчано

„Налага се да вършим всичко” – така накратко описват своята работа служителите. И пример за всичко – жена със заклещена до над лакътя ръка в ... тоалетна. Редовно ги търсят и за бедстващи по дървета котки. Имало е случаи, в които са сменяли даже и памперси, разказа в репортаж Нова телевизия.

Смешните ситуации обаче свършват с падането на снега и тежките катастрофи. И въпреки всичко - за тях най-ценното от работата остава мисълта за спасения човешки живот.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК