Създателят на "Английският пациент" гостува у нас

КУЛТУРА

Създателят на "Английският пациент" гостува у нас

11161
на 26.09.2014
Създателят на Английският пациент гостува у нас
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Писателят Майкъл Ондатджи - автор на бестселъра "Английският пациент", гостува у нас, съобщиха от издателството "Лъчезар Минчев", цитирани от БТА.

препоръчано

Той идва по програма на швейцарска фирма за часовници за подпомагане на млади творци от известни, утвърдени и опитни техни колеги. В случая утвърденият и опитен творец е Майкъл Ондатджи, а младият е българският писател Мирослав Пенков, автор на сборника с разкази "На Изток от Запада". Ондатджи е пожелал в рамките на своето посещение да се срещне и с българските си читатели. Срещата ще се състои от 18.00 ч. днес в книжарница "Хеликон България".

След кратко представяне на гостите Мирослав Пенков ще зададе въпроси на Майкъл Ондатджи, който ще отговори нашироко за своя живот и за писателската си работа, посочват организаторите. Ще бъдат прочетени и откъси от произведения на двамата. Накрая присъстващите ще могат да зададат своите въпроси към Ондатджи и да получат автограф от него върху новото българско издание на романа му "Английският пациент". Желаещите ще могат да получат автограф и от Мирослав Пенков върху неговия сборник с разкази "На Изток от Запада".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК