ТЕРОР! Слави Трифонов заплашва ПИК с мафиотски послания - иска да ни погребе! Даден е на прокурор!

ЧАС ПИК

ТЕРОР! Слави Трифонов заплашва ПИК с мафиотски послания - иска да ни погребе! Даден е на прокурор!

90077
на 28.01.2016
ТЕРОР! Слави Трифонов заплашва ПИК с мафиотски послания - иска да ни погребе! Даден е на прокурор!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Слави Трифонов изпрати 20 червени карамфила в редакцията на ПИК с цинично писмо. Това е мафиотско послание в стила на мутрите и ВИС 2 – четен брой цветя се изпращат на погребение.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Ден по-късно провокациите към ПИК и собственика на агенцията Недялко Недялков продължиха. Този път куриер донесе особено гнусно писмо с физически закани. Писмото е подписано саморъчно от Трифонов и е на бланка на фирмата му „Седем осми“. 

По този повод Недялков подаде жалби в Градска прокуратура и СДВР. Като веществени доказателства са предоставени и писмата. Екипът на агенцията е настръхнал и се чуди как е възможно „водещият“ от Би Ти Ви да падне толкова ниско.

Ето и хронологията на събитията.

Във вторник в ПИК бе публикувано интервю с шоумена Ицо Петрофф, който разкрива, че Слави Трифонов е с хомосексуални наклонности. Подобно интервю с Петрофф във връзка с новата му книга бе публикувано и в други медии.

Същата вечер от екрана на Би Ти Ви Трифонов изрече средното:

„Искам да ви призная нещо. Днес в жълтия сайт ПИК излезе, че аз съм гей. Това е истина. Искам да ви кажа, че освен това признание, ще направя и друго – влюбен съм в собственика на ПИК Недялко Недялков. Искам да му кажа нещо лично – Недялко, любов моя, ще те търся, ще те открия и ще те опъна от любов.

С цялата любов, на която съм способен, а аз съм много любовен, и никой и нищо в този свят не може да ме спре да те имам. Недялко, любов моя, пусни си песента на Лили Иванова „От любов да умра” и ме чакай. Или си пусни песента на Васил Найденов „Болката отляво” и си мисли, че болката може да дойде от всякъде. Благодаря ви за вниманието! Имах нужда да споделя това с вас...“

Ден след изречената гнусотия последва пратката с карамфилите и заканителните писма.

„Обадих се на директора на Би Ти Ви Павел Станчев и го помолих да звънне на Трифонов, за да го попита дали наистина той праща тези гадости, или някой спекулира. Станчев притеснено ми обясни, че не смее да му се обади, защото изобщо не иска да се разправя с него. Бил неуправляем.

Искам все пак да разбера дали Би Ти Ви стои зад поведението на своя водещ и зад мафиотските му прийоми.

Има и друго. Слави Трифонов се е объркал с мен, лъже се, че ще се уплаша. Мисли си, че съм Володя Стоянов, Богдан Томов, Лили Иванова, Юлиан Вучков или някой друг от десетките беззащитни български артисти, с които се подиграва в шоуто си от години.

Няма да успее да ме уплаши – нито мен, нито екипа, с който работя. Да се стяга за дълга и тежка битка, в която бронираните джипове и мутрите, които го пазят, няма непременно да му донесат успех“, обясни Недялко Недялков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 123
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК