Тотален рекорд в Първомай! Баба шокира дори и ало измамниците! Даде им 600 000 лева!!!

ЧАС ПИК

Тотален рекорд в Първомай! Баба шокира дори и ало измамниците! Даде им 600 000 лева!!!

41891
на 09.09.2015
Тотален рекорд в Първомай! Баба шокира дори и ало измамниците! Даде им 600 000 лева!!!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Задържаха извършители на телефонна измама в особено големи размери, извършена в Първомай. Това съобщи на пресконференция в Пловдив старши комисар Христо Разсолков, директор на ОД на МВР, съобщи Фокус. Измамата е осъществена вчера. Извършителят е успял да измами 80-годишна жена и да отнеме от нея 268 000 евро и 18 000 долара, затворени в каса в жилището на старицата. Тя сама е помогнала на извършителя, като му е дала пари да купи от близкия магазин ъглошлайф, с който да разбие и отвори касата.

препоръчано

Парите принадлежат на внука на възрастната жена, който е казал, че са придобити от бизнеса му. Извършителят, който е на 36 години, е бил използван само, за да пренесе парите. Задържан е и още един на 24 години, който е поръчител. Те са били заловени на пътя за Велико Търново. Установяват се още две лица, съпричастни към деянието. Извършителите са в полицейския арест за 24 часа. Предстои повдигане на обвинения от прокуратурата.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК