ТОТАЛНО ЗВЕРСТВО! Украинският д-р Менгеле разказа в ефир как убивал пациенти, противници на киевския режим (ВИДЕО)

ЧАС ПИК

ТОТАЛНО ЗВЕРСТВО! Украинският д-р Менгеле разказа в ефир как убивал пациенти, противници на киевския режим (ВИДЕО)

23561
на 20.06.2016
ТОТАЛНО ЗВЕРСТВО! Украинският д-р Менгеле разказа в ефир как убивал пациенти, противници на киевския режим (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Бях изработил конкретна стратегия, състояща се от три компонента, разкрива Александър Чернов

Бившият реаниматор от град Енакиево Александър Чернов, който е активен поддръжник на сегашните украински власти, на живо в ефир разказа, че през 2014 г. на територията, контролирана от полицията, с помощта на различни лекарства убивал всички попаднали в болницата му противници на киевския режим. Това съобщи ren.tv., цитирани от „Петел“.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

„Бях изработил конкретна стратегия, състояща се от три компонента. Първият бе моята лична сигурност при нанасянето на вреда с медикаменти", призна военните си престъпления Александър Чернов.

Той дори не се притесни да разкаже някои подробности около „патриотичните” си дейности, които са в разрез с клетвата му като лекар.

„Всеки колега, още повече с моята специалност, е наясно, че с обичайните за реанимация лекарства, може да бъде убит човек и това трудно може да се установи и докаже”, посочи Чернов.

По негови думи, той се въздържал да навреди на пациентите си само тогава, когато е имало опасност за неговата собствена сигурност.

„Стига да има желание, можеш да убиеш човек със същите медикаменти така
незабележимо, че да изглежда като сърдечен пристъп или инсулт, или въобще незнайно какво. До преди малко човекът дишал, но изведнъж починал ", разказа украинския реаниматор.

Трябва да се отбележи, че в цял свят подобен род военнопрестъпления нямат срок на давност.

Ведео можете да гледате ТУК

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Бойко Борисов: Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Президентът е отговорен човек, на него може да се разчита (ВИДЕО) ПИК TV! Бойко Борисов: Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Президентът е отговорен човек, на него може да се разчита (ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК