Уникално! Вижте няколко рецепти за сбъдване на желанията според зодията

Бомба

Уникално! Вижте няколко рецепти за сбъдване на желанията според зодията

54016
на 19.10.2014
Уникално! Вижте няколко рецепти за сбъдване на желанията според зодията
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Ако сте огнена зодия, трябва да използвате огъня, за да сбъднете своите желания. Необходимо е да запалите свещ в тъмно помещение и да напишете желанието си на лист хартия.

препоръчано

След като напишете желанието си на лист, трябва да ги изгорите на пламъка на свещта.

Водните зодии могат да изпълняват желанията си с помощта на водата. Те трябва да напишат желанието си на лист хартия, да го поставят в бутилка или да го хвърлят във водоем.

Въздушните зодии трябва да използват силата на въздуха, за да сбъдват желанията си. Те трябва да запишат това, което искат най-силно, върху лист хартия, която да закрепят върху балон или хвърчило. След което балона или хвърчилото се пускат в небето.

Земята ще помогне на земните зодии да изпълнят всяко свое желание. Земните зодии трябва да напишат желанието си върху лист хартия, след което да го заровят под корените на някое дърво.

Ако искате да се разделите и освободите от нещо, направете ритуала при намаляваща Луна. Ако искате да привлечете нещо в живота си, направете ритуала при Новолуние.

Трябва да помните още, че желанието ви може да засяга единствено и само вас. Няма как нещо да се сбъдне, ако пожелаете да влияете на живота и изборите на друг, колкото й силно да го искате.

Нужно е колкото се може по-често и по-ярко да визуализирате мечтата си. Това помага за сбъдването й независимо каква зодия сте.

Източник: dama.bg

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 15 май - радостни новини за Овните, Везните са подвластни на трудно сдържана емоция САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 15 май - радостни новини за Овните, Везните са подвластни на трудно сдържана емоция
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Като гледате как Пеевски и Кирил Петков тренират бойни спортове... Стават ми забавни, готини, любими. И знам, че след 9 юни - пак мандаринки (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Като гледате как Пеевски и Кирил Петков тренират бойни спортове... Стават ми забавни, готини, любими. И знам, че след 9 юни - пак мандаринки (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК