Фандъкова: Спестихме 800 000 лева от проекта на ОП „Регионално развитие"

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Фандъкова: Спестихме 800 000 лева от проекта на ОП „Регионално развитие"

4748
на 03.11.2014
Фандъкова: Спестихме 800 000 лева от проекта на ОП „Регионално развитие
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Успяхме да спестим 800 000 лева от проекта на ОП „Регионално развитие" - „Технологично обновление и ремонт” на СБАЛОЗ. Това каза кметът на Столична община Йорданка Фандъкова на посещение в Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания ЕООД, град София, съобщи „Фокус”.

препоръчано

„Проектът е на стойност около 5 600 000 лева. След провеждането на процедурите спестихме тези средства и сега имаме желание, ако позволяващия орган разреши, да санираме с тях сградата. Санирането на сградата има значение, както за външния й вид, така и за енергийната й ефективност”, разясни Фандъкова.

Кметът на Столична община допълни, че в болницата се изгражда и информационна система, която ще приема в реално време резултатите и директно може да ги изпрати навсякъде по света за консултации. „Информационната система е изключително важна, защото отделяме много средства, за да правим различни консултации. Сега можем да изпратим резултатите навсякъде по света и то без да пътуват хората, тъй като сме в онкологична болница най-важното е да има превенция”, допълни кметът на Столична община.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК