Фандъкова: Столичното метро се нарежда сред най-успешните проекти

ЧАС ПИК

Фандъкова: Столичното метро се нарежда сред най-успешните проекти

7283
на 08.05.2015
Фандъкова: Столичното метро се нарежда сред най-успешните проекти
Автор:   ПИК

Столичното метро се нарежда сред най-успешните проекти не само в България, но и в ЕС. Това каза кметът на Столична община Йорданка Фандъкова по време на церемонията по откриването на нови 3,5 км от столичното метро.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Да ни е честита новата придобивка, за по-малко от година за втори път сме заедно, за да увеличим и удължим линиите на столичното метро. Нови 3,5 км пускаме от днес, вече жителите на ж.к „Младост” и хората, които работят тук могат да се възползват от новия екологичен, бърз и удобен градски транспорт.

Очакваме близо 45 000 души от днес да използват този вид градски транспорт. Тези 3,5 км, които построихме за 2 години заедно с линиите до летището - общо 8 км столичното метро се нарежда сред най-успешните проекти не само в България, но и в ЕС.

Това го казват представителите на ЕК и проектът е подкрепян от Ек”, каза Фандъкова. Т благодари на премиера, за това ,че той и неговият екип са застанали зад проекта .

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Борисов със сензационна прогноза пред ПИК TV - коалиция с ППДБ ще има чак след Нова година (ВИДЕО) Борисов със сензационна прогноза пред ПИК TV - коалиция с ППДБ ще има чак след Нова година (ВИДЕО)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК