Филип Киркоров сменя сърцето си, за да живее!

Бомба

Филип Киркоров сменя сърцето си, за да живее!

61531
на 03.04.2014
Филип Киркоров сменя сърцето си, за да живее!
Автор:   ПИК

Ванга му предсказала, че ще има здравословни проблеми след 45 години

Последвайте ни в Google News Showcase

Филип Киркоров ще трябва да се подложи на тежка сърдечна операция, ако иска да запази здравето и живота си, алармират руски медии. От миналата година певецът има проблеми със сърцето и в рамките на няколко месеца получи два мини инфаркта. Според лекарите се налага да му бъдат поставени 4 байпаса или направо най-важният му орган да бъде подменен, потвърждават пред „Ретро” и негови близки у нас. Засега не е ясно какво ще избере руската поп звезда, но и самият той признава, че е бил подготвен за подобно развитие.

препоръчано

 

Влошено здраве след 45-годишна възраст и грижи със сърцето му предсказала още като бил дете родната пророчица Ванга, която Киркоров посетил заради тежко заболяване. Тогава той бил обикновено момче, но тя казала, че ще стане прочут певец и ще се ожени на 27 години. Предрекла му и че на 44 години ще му се случи нещо голямо и именно на тази възраст той стана баща за първи път, когато сурогатна майка роди дъщеря му Алла-Виктория. Единственият съвет на Ванга към момчето бил да се пази след 45 години да не го предаде сърцето му.

„Сега е ясно, че е говорила не за любов, а за болест и той наистина има сериозни проблеми с него. Кръвоносните му съдове се запушват постоянно и може да получи още инфаркти във всеки момент”, уточняват близки на Киркоров и пред руските медии.

Самият певец отказва да коментира здравословните си проблеми, макар и да призна за двата инфаркта. Първият бе миналото лято, а вторият в началото на март и за малко щеше да осуети завръщането му в мюзикъла „Чикаго”, в който игра на 6 март в зала на Московския дворец на младежта и бе аплодиран повече от 20 минути. За щастие ударът бил лек и певецът се възстановил само за няколко дни. Той обаче бил сигнал, че нещата със здравето на Киркоров не се развиват добре и ще се наложи да предприеме кардинални крачки. Още повече, че продължавал да се оплаква от болки в гърдите и високо кръвно налягане, за които до скоро дори не вземал мерки. Медицинският екип предупредил звездата, че трябва да намали темпото и да си почива, ако иска да се възстанови. Певецът обаче е твърдоглав и дори след препоръките се върнал на сцената, а сега само отлагал решението да легне в операционната.

„Като бях по-млад, имах толкова сили, че ми се струваше невъзможно някога да свършат. Сега обаче съм напълно изтощен”, изповядва се Киркоров. Напук на това обаче няма да спре турнето си тази година и има концерт и у нас – във Варна в края на юли. Той смятал, че е твърде млад, за да прекъсва кариерата си и да се плаши от подобни проблеми. Започнал обаче все пак да води по здравословен начин на живот и дори да пази диета. Така се надявал поне за малко да отложи рискованата сърдечна операция за смяна на органа.

„До есента има планирани събития, така че ако няма никакви проблеми и Господ го пощади, ще се оперира чак в края на годината”, обясняват приближени на певеца в Русия. По думите им обаче Киркоров отдавна се е презастраховал и още при първия инфаркт миналата година е написал завещание и е уредил земните си дела. Всичките си имоти и пари той е оставил на двамата си наследници, като те ще имат право да  разполагат изцяло с тях след навършване на пълнолетие, а дотогава ще получават само определена от него месечна издръжка.

Децата са най-голямото щастие за певеца и за да изпълни мечтата си за наследници дори се раздели с любовта на живота си Алла Пугачова, която е доста по-възрастна от него и не успя да го дари с потомство. Откакто са родени 2-годишната Алла-Виктория и едногодишното й братче Мартин-Кристо, Филип не се е разделял с тях и се старае буквално нищо да не им липсва. Още на първия си рожден ден дъщеря му получи купон за 20 хил. долара, подаръци за два пъти по толкова и освен това имение на нейно име в Маями на стойност 4 млн. долара. Братчето й Мартин-Кристо също вече разполага с имот в САЩ – апартамент в Манхатън. Техни са и жилищата на Киркоров на родното Черноморие, които струват близо 2 млн. лева.

Певецът ежедневно къпе в лукс децата си и е обиколил с тях половината свят по тузарски почивки. Последно ги заведе преди месец в Дубай в един от най-скъпите хотели „Палм Джумейра”, а по време на шопинга ги затрупал с играчки, дрехи и дори бижута, задоволявайки всяка тяхна прищявка. Хлапетата имат и лични бодигардове, бавачка и прислужник, които пътуват с тях навсякъде. В отглеждането на децата обаче му помага и баща му Бедрос, на когото Киркоров дължи българските си корени. Той живее във Великий Новгород с втората си съпруга Людмила, но често гостуват на сина му в Москва, особено когато се налага да му дадат едно рамо в грижите за малките.

„Като ме види, Мартин се усмихва широко с всичките три зъба в устата си, а пък Алла - тя си е кокетка. Алочка има 6 зъбчета и вече тича, докато малкият все още лази, но се изправя, като се хване за нещо”, разказва бащата на звездата. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 10 май - Овните да внимават в отношенията с близки и познати, неприятна новина ще ядоса Водолеите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 10 май - Овните да внимават в отношенията с близки и познати, неприятна новина ще ядоса Водолеите
ПИК TV x
ГРОЗНИ СЦЕНИ В ПИК! Соня Колтуклиева нападната и удряна на митинга на ПП пред Лена Бориславова (ВИДЕО) ГРОЗНИ СЦЕНИ В ПИК! Соня Колтуклиева нападната и удряна на митинга на ПП пред Лена Бориславова (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК