Филип Хамънд настоява Великобритания да остане в митническия съюз на ЕС

ЕС

Филип Хамънд настоява Великобритания да остане в митническия съюз на ЕС

7096
на 14.06.2017
Филип Хамънд настоява Великобритания да остане в митническия съюз на ЕС
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Британският министър на финансите Филип Хамънд ще се опита да убеди правителството да се насочи към по-мек Брекзит, което би оставило Великобритания в митническия съюз на блока, пише вестник The Times, цитиран от Фокус. 

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Хамънд вярва, че министрите трябва да преосмислят своето решение да се стремят към напълно независима търговска политика, съобщават няколко източника. 

Според високопоставен член на торите след ужасните резултати от изборите някои от членовете на кабинета искат да „гарантират постигането на много различни отношения с ЕС“. „Съществуват много притеснения, че те променят Брекзит“, допълни източникът. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
ПИК TV! Тошко Йорданов: Борисов, Лена и Кирил са суинг компания - карат се, после се сдобряват, събират се по манастирите, сядат си в скутовете, увеличават плодовитостта (ВИДЕО) ПИК TV! Тошко Йорданов: Борисов, Лена и Кирил са суинг компания - карат се, после се сдобряват, събират се по манастирите, сядат си в скутовете, увеличават плодовитостта (ВИДЕО)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК