Цветанов: Не съм от хората, които въртят ченгеджийски номера на Борисов

ЧАС ПИК

Цветанов: Не съм от хората, които въртят ченгеджийски номера на Борисов

10033
на 07.03.2015
Цветанов: Не съм от хората, които въртят ченгеджийски номера на Борисов
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Бойко Борисов не ме визира в хората, които му въртят ченгеджийските номера. Не знам кои са, може само да се предполага. Можем да кажем, че всеки би могъл да влиза в подобен сценарий. Какво се е случило всъщност, кое е натежало за това Веселин Вучков да подаде оставка - само и единствено той знае", каза в предаването "На светло" на Нова телевизия председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

препоръчано

"Румяна Бъчварова ще има възможност да реализира реформите, които парламентарната група на ГЕРБ е започнала", поясни Цветанов. Той призна, че щял да бъде първият, който ще си подаде оставката, ако не е била заловена групата за отвличания по времето, когато той беше вътрешен министър. 

Има няколко имена, които се спрагат за постовете на главен секретар на МВР и за шеф на ДАНС, призна Цветанов. Но отказа да ги каже.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за празничния 11 май - нерешими проблеми връхлитат Везните, Водолеите да подхождат с разум във всичко САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за празничния 11 май - нерешими проблеми връхлитат Везните, Водолеите да подхождат с разум във всичко
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК