Черна прокоба тегне над държавните ни ръководители

ЧАС ПИК

Черна прокоба тегне над държавните ни ръководители

53321
на 08.08.2015
Черна прокоба тегне над държавните ни ръководители
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

Първородният син на Росен Плевнелиев – Филип, е третото починало дете на държавен ръководител в новата ни история.

препоръчано

През 1993 г. в дома на първия демократично избран президент – Желю Желев, се самоуби малката му дъщеря Йорданка. Тогава тя бе на 22 години. Президентът Желев след това успя да продължи мандата си въпреки жестоката семейна трагедия. Малко преди това той понесе и политически удар, когато бе изоставен от вицепрезидента Блага Димитрова.

По назад - във времето на тоталитарния режим, смъртта не пожали и дъщерята на дългогодишния първи в партията и държавата Тодор Живков. Людмила Живкова почина при мистериозни обстоятелства през 1981 г., когато тя бе на 38 г.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК