Чичо блудствал с 8-годишната си племенница

Крими

Чичо блудствал с 8-годишната си племенница

26079
на 27.07.2014
Чичо блудствал с 8-годишната си племенница
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

44-годишен мъж беше арестуван за блудство с момиченце в Бутан, съобщава kozloduy-bg.info. Сигналът бил подаден от бащата на 8-годишното дете на 24 юли.

препоръчано

Той казал пред полицията, че е заварил брат си Димитър да опипва голото момиченце. На място веднага бил изпратен патрул, който е арестувал изверга. Детето пък е било освидетелствано от съдебен лекар, който е установил, че има проникване с пръст във влагалището на малкото момиченце.

Това, което е по-ужасяващото в случая е, че лекарите са установили, че химена й е разкъсан далеч преди този случай, което означава, че детето е насилвано сексуално и преди.

Димитър е задържан в ареста в Оряхово, за посегателството е информиран отдел „Закрила на детето”, а по случая е образувано досъдебно производство.

 



Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК